Keystone logo

4 MBA Programe în Auto-îmbunătățire Coaching în carieră 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Auto-îmbunătățire
 • Coaching în carieră
Domenii de studiu
 • Auto-îmbunătățire (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Auto-îmbunătățire Coaching în carieră

  Un Master of Business Administration este o diplomă de doi ani care poate fi obținută odată ce ați finalizat un program de licență. Aceasta ilustrează angajatorilor potențiali că ați dezvoltat o înțelegere profundă și aprofundată a complexității subiectului.

  Ce este un MBA în Coaching Coaching? Oportunitățile în domeniul resurselor umane cresc pe măsură ce societățile încep să înțeleagă valoarea angajaților lor ca mărfuri și angajații încep să înțeleagă valoarea vieții lor profesionale. Această arie specială a resurselor umane se ocupă de modul în care profesioniștii din domeniul resurselor umane și managerii de carieră și antrenorii pot ajuta angajații la toate nivelurile unei companii să-și dezvolte și să-și dezvolte propriile abilități și poziții în cadrul organizației.

  Beneficiile unui MBA în Coaching Coaching sunt adesea multe și variate. S-ar putea să învățați lucruri precum abilitățile interpersonale, dinamica organizațională și managementul timpului, toate acestea vă pot ajuta personal și profesional.

  Costul pentru un program ca acesta poate depinde de o serie de factori, cum ar fi calitatea educației și regiunea în care se află școala. Contactați instituția dorită pentru detalii privind costurile.

  Cariere abundă în domeniul managementului carierei. S-ar putea să alegeți să lucrați ca manager de resurse umane într-o mare corporație, ajutând persoanele care lucrează acolo să-și dezvolte întregul potențial. Sau puteți alege să căutați o carieră de consultant într-o firmă de resurse umane care să ajute alte companii să creeze programe și procese care să-i ajute pe angajați să crească. De asemenea, ați putea alege să lucrați în guvern, să asistați în programe care să răspundă nevoilor șomerilor în prezent. Un MBA în Coaching Coaching ar putea deschide toate aceste uși și multe altele.

  Multe instituții oferă programe ca aceasta, atât online, cât și într-un cadru standard de clasă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.