Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Columbia 2023

7 MBA Programe în Columbia 2023

Prezentare generală

Columbia a fost considerat unul dintre cele mai bine pastrate secrete din America de Sud. Cu oraşe dinamic, o serie de peisaje, şi o cultură bogată, mulţi studenţi internaţionali fac alegerea pentru un MBA in Columbia. Învăţământul superior din Columbia a extins în mod semnificativ în ultimii ani şi a dus la dezvoltarea de programe excelente de afaceri si management, care pot conduce la o serie de oportunităţi de carieră în ambele companii mici si corporatii multinationale.

Opţiunile pentru un MBA in Columbia includ full-time, part-time, şi învăţământ la distanţă, oferind studenţilor posibilitatea de a participa la un program care să răspundă nevoilor lor. Elevii care urmăresc un MBA in Columbia vor dobândi abilităţi şi cunoştinţe fundamentale în afaceri, care le va da instrumentele necesare pentru a gândi critic şi strategic. Opţiunile variază în funcţie de program de un MBA la Columbia, în funcţie de şcoală, şi mulţi să ia atât din America Latină şi de perspectivă internaţională.

Derulaţi opţiunile de mai jos şi puteţi găsi MBA în Columbia, care va ajuta să vă atingeţi obiectivele personale si profesionale!

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Columbia
Domenii de studiu
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu