Keystone logo

5 MBA Programe în Studii de afaceri Comerț internațional 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii de afaceri
 • Comerț internațional
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Studii de afaceri Comerț internațional

  În ultimele decenii, acces convenabil la piețele străine sa schimbat rapid modul de afaceri se desfășoară. În economia globalizată modernă, corporațiile trebuie să se integreze cât mai multe intrări străine în strategiile lor, bunuri și procesele de producție, deoarece acestea pot. De aceea, un MBA în comerțul internațional este un astfel de activ valoros.

  &nbsp

  Ce este un MBA în comerțul internațional? Este un grad de afaceri avansat care pregătește studenții pentru a integra operațiunile companiilor localizate în diferite țări și regiuni geografice. Studenții beneficiază de formarea standard asociată cu un Master of Business Administration dar specializati in subiecte legate de aprovizionare, logistică, publicitatea internațională, globalizarea și durabilitate. Ei învață, de asemenea, strategii pentru îmbunătățirea profitabilității, profitând de outsourcing, materiale importul și exportul de produse finite.

  &nbsp

  După completarea unui MBA în comerțul internațional, absolvenți s-au dezvoltat foarte comunicare și abilități manageriale. Ei pot efectua cercetare de afaceri și analiza informații critice pentru elaborarea planurilor strategice pentru îmbunătățirea rezultatelor. Ei au cunoștințe de acorduri comerciale internaționale, logistică și culturi pentru a muta eficient mărfurilor peste frontierele internaționale.

  &nbsp

  Costul acestor programe pot varia. Acesta este de până la potențialii solicitanți pentru instituțiile de cercetare de care sunt interesați în. Taxa de școlarizare și ratele pot fi găsite prin contactarea departamentului de admitere de colegii și universități în considerare.

  &nbsp

  Absolvenții sunt gata să-și asume roluri de conducere în companii mari și de multe ori găsi de lucru pentru logistică, de export sau de călătorie firme. Întreprinderile producătoare nevoie, de asemenea, personal calificat pentru a supraveghea cumpărare și de gestionare a ofertei.Companiile care externalizează porțiuni mari din procesele lor de furnizori de peste mări folosesc adesea aceste absolvenți pentru a gestiona contracte internaționale critice. Unii preferă să rămână independentă și să înceapă o carieră în calitate de consultanți independenți sau analiști de cercetare. Alții pot găsi de lucru în jurnalism, mediul academic sau agențiile de reglementare internaționale.

  &nbsp

  Pentru a face alegerea potrivită despre o cale de învățământ, este important de a aduna cât mai multe informații posibil. Studenții pot beneficia de medii sau programe oferite prin intermediul universităților on-line de învățare stil tradițional. Multe probleme de planificare și de transport pot fi atenuate cu programele de învățământ la distanță oferite. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.