Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Comunicații 2023

9 MBA Programe în Comunicații 2023

Prezentare generală

Un Master of Business Administration este un obiectiv pentru mulți studenți care speră să exceleze în cariera lor după absolvire. Această diplomă deosebită demonstrează expertiza unui student într-o anumită zonă de afaceri și poate deschide multe uși care altfel ar putea rămâne închise.

Ce este un MBA în comunicare? Acest grad se concentrează pe diferitele căi de comunicare care sunt esențiale pentru o afacere de succes, de la relații publice la strategia mediatică până la comunicarea organizațională și etică. Un MBA în comunicare poate fi util pentru studenții interesați într-o serie de domenii, de la administrația de asistență medicală la agențiile guvernamentale. În funcție de domeniile de concentrare pentru fiecare student, cursurile ar putea include managementul reputației, comunicarea virtuală eficientă sau elemente esențiale ale comunicării politice.

Elevii care iau cursuri într-un program de MBA în comunicare se pot aștepta să învețe multe abilități, inclusiv scris de afaceri, relații cu investitorii și vorbire publică. Aceste abilități se pot traduce într-o gamă largă de utilizări profesionale, iar comunicarea calificată este întotdeauna folositoare, chiar și în afara locului de muncă.

Costul unui MBA în comunicare va varia în funcție de instituția care oferă cursuri și poate dura oriunde de la unu la trei ani. Candidații sunt încurajați să studieze cu atenție școlile pentru a găsi cea mai bună potrivire pentru nevoile lor.

Comunicarea eficientă este necesară în aproape orice domeniu sau afacere. Prin urmare, persoanele care realizează un MBA în comunicare se pot aștepta să aibă oportunități pentru orice număr de posturi, cum ar fi un director de comunicare, manager de marketing sau manager de relații cu investitorii. Aceste poziții ar putea fi la orice tip de companie sau organizație, în funcție de interesul candidatului.

Elevii pot completa un MBA în comunicare oriunde în lume prin programe tradiționale sau cursuri online. Cursurile online pot fi completate, de obicei, indiferent de locația elevului. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Comunicații
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu