Keystone logo

7 MBA Programe în Studii de afaceri Consultanță 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii de afaceri
 • Consultanță
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Studii de afaceri Consultanță

  Mulți dintre cei care doresc să obțină o cariera in consultanta nu sunt sigur dacă sunt sau nu au nevoie de un grad avansat. În timp ce există oportunități pentru cei fără un MBA in Management Consultancy, dobândirea de educație în continuare în acest domeniu permite elevilor să perfecționeze abilitățile lor și propulsa șansele lor de o carieră plină de satisfacții înainte.

  Acestea interesat in consultanta cere de multe ori, "Ce este un MBA in Management Consultancy?" Acest grad va pregăti absolvenți pentru a oferi suport de marketing pentru întreprinderi și să dea o perspectivă asupra punctele forte ale companiei și punctele slabe. Elevii care urmăresc un program de consultanta va avea o varietate de cursuri diferite, care pot include contabilitate și finanțe manageriale, operațiunile de gestionare, metode de cercetare, și management strategic.

  Consulting este un domeniu extrem de competitiv.Într-un plus de pregătirea absolvenților pentru o cariera de succes în această industrie, un MBA in Management Consultancy, de asemenea, ii ajuta pe cei implicați în domeniul lor iasă în evidență față de concurenții lor.

  Mulți dintre cei care întreabă: "Ce este un MBA in Management Consultancy?" Ar putea, de asemenea, e de mirare ceea ce costul de obținere a acestui grad va fi. Potențiali studenții ar trebui să fie conștienți de faptul că costurile acestor programe variază în funcție de instituție, durata programului, precum și tipurile de cursuri oferite. Datorită acestui fapt, persoanele fizice ar trebui să analizeze cu atenție componentele din fiecare program sunt interesat

  Elevii care urmăresc un Master of Business Administration, cu un accent pe consultanta se pot aștepta să găsească numeroase oportunități în domeniul de consultanță.Cariere posibile pentru absolvenții pot include consultanta de operațiuni, de marketing si consultanta de vanzari, consultanta imobiliara, consultanta tehnologie, consultanta resurse umane, precum și orice altă poziție care permite angajaților să lucreze direct alături de afaceri.

  &nbsp

  Programe de consultanta exista dintr-o varietate de diferite instituții. Cei care au un program netradiționale, locuiesc în zone izolate, sau necesitatea de a echilibra carieră în creștere pe partea de sus a studiilor lor pot beneficia de urmăresc de grade lor on-line. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formă de plumb.