Keystone logo

49 MBA Programe în Contabilitate 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii economice
  • Contabilitate
Domenii de studiu
  • Studii economice (49)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Contabilitate

Dacă sunteți în căutarea pentru cuib de nivel de învățământ după gradul dumneavoastră de licență, s-ar putea găsi că un Master of Business Administration este ceea ce căutați. Acest grad este acordat după aproximativ doi ani de studiu cu normă întreagă și prezintă o cunoaștere aprofundată și aprofundată a subiectului.

Ce este un MBA în contabilitate? De asemenea, cunoscut sub numele de contabilitate în părți ale lumii, contabilitatea este aspectul de afaceri care se ocupă cu aspectele financiare ale creșterii unei companii. Contabili sunt responsabili pentru măsurarea datelor care arată bogăția unei entități și apoi comunicarea acelor date într-un mod standard. Prelucrarea acestor informații pentru a le măsura în mod corespunzător presupune atât înregistrarea corespunzătoare, cât și analizarea corectă a acestora.

Există multe beneficii inerente obținerii unui MBA în contabilitate. Acestea pot varia de la îmbunătățirea gestionării banilor și a bugetării până la organizarea și abilitățile de utilizare a calculatorului, toate aptitudinile care fac apel la angajatori.

Costul unui MBA în contabilitate va depinde atât de școala pe care o alegeți și de regiunea în care se află. Contactarea directă a școlii este un bun punct de pornire pentru estimarea costului final.

Carierele în domeniul contabilității vin în toate formele și dimensiunile. Puteți alege traseul tradițional prin căutarea unei funcții de CFO al unei mari corporații. De asemenea, puteți alege să lucrați pentru o firmă de contabilitate care gestionează auditul și pregătirea fiscală pentru alte întreprinderi în calitate de contabil. În mod alternativ, ați putea intra în afaceri pentru dvs. în calitate de antreprenor pentru întreprinderile mici și mijlocii care aleg să-și externalizeze toate nevoile financiare. Există, de asemenea, opțiuni în domeniul educației; ați putea alege să lucrați ca profesor universitar sau ca antreprenor care educă proprietarii de întreprinderi mici în procesele lor contabile.

Programele care oferă un MBA în contabilitate pot fi găsite în întreaga lume, atât într-un format standard de clasă cât și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.