Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 25 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Contabilitate în Statele Unite ale Americii 2023

25 MBA Programe în Contabilitate în Statele Unite ale Americii 2023

Prezentare generală

Un MBA în Contabilitate în SUA este unul dintre cele mai populare și căutate programe de studiu din ziua de azi și promite o viitoare carieră valoroasă. Programul interconectează munca analitică cu cea empirică în diferite domenii. Acestea pot include contabilitate financiară, taxe, audit sau contabilitate managerială. Alternativ studenții la un MBA Contabilitate în SUA se pot concentra pe analiză financiară sau educație de raportare financiară explorând gestionarea avansată a costurilor sau teoria și cercetarea contabilității financiare.

Un program de MBA Contabilitate în SUA pune obiectul de interes în context global, astfel pregătind studenții pentru cariere atât în SUA cât și în străinătate. Diploma poate fi obținută într-un an sau doi, atât ca și program cu normă întreagă cât și la distanță, cu garanția calității a unor instituții academice de cea mai bună calitate din lume.

Dacă vrei o diplomă care să te pregătească pentru o carieră palpitantă și lucrativă, înscrie-te la un MBA Contabilitate în SUA. Opțiunile de căutare sunt listate mai jos pentru ca tu să găsești programul ideal pentru tine!

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii economice
  • Contabilitate
Domenii de studiu
  • Studii economice (25)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu