Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în în Administrarea Afacerilor (MBA) Programe în Design vestimentar 2023

1 MBA Programe în Design vestimentar 2023

Prezentare generală

Un MBA este un grad de studii postuniversitare acordat studenților care urmează o învățământ superior în managementul afacerilor. Mulți oameni aleg o educație avansată pentru a-și extinde potențialul de câștig și pentru a-și crește dorința pe piața muncii. Unele persoane cu un Master of Business Administration continuă să-și câștige doctoratul. sau doctorat.

Ce este un MBA în Design de modă? Acest program special de modă se concentrează pe echiparea elevilor cu abilitățile de care au nevoie pentru a proiecta îmbrăcăminte de lux, mărci de piață și a obține succes în industria modei. În plus față de învățarea despre tendințele stilului și cum să creeze articole de îmbrăcăminte durabile și de lux, elevii pot lua cursuri care se concentrează pe cumpărarea și comercializarea, afișarea și tendințele de design și stil. Cursurile se pot concentra, de asemenea, pe desen, inovatii textile, relatii publice si stil.

O diplomă în designul de modă poate dota studenții cu mai multe competențe dorite, incluzând, dar fără a se limita la capacitatea de a analiza tendințele și de a dezvolta soluții de design inovatoare și unice. În plus, absolvenții programului tind să aibă o înțelegere puternică a comportamentului clientului. Fiecare dintre aceste trăsături se traduce bine pentru a lucra într-o varietate de domenii.

Costul unui MBA în Design de moda într-adevăr depinde. Locația și durata programului sunt doi factori majori care pot afecta costul final. Un student ar trebui să efectueze o cercetare aprofundată înainte de înscrierea într-un program.

Industria modei este întotdeauna în creștere, și, prin urmare, liderii industriei sunt mereu în căutare de designeri și inovatori. Absolvenții unui program de design au ocazia de a explora multe oportunități de carieră interesante, cu titluri de locuri de muncă care includ designer de modă, stilist, trend forecaster, merchandiser, jurnalist de reviste, manager de eveniment, manager de relații publice și cumpărător cu amănuntul. Mulți au posibilitatea de a lucra la nivel internațional.

Cei care doresc să urmeze o diplomă de modă au multe opțiuni în ceea ce privește instituțiile de învățare. Multe universități oferă cursuri online, care sunt convenabile. Pentru a afla mai multe despre opțiunile dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • MBA
 • Modă
 • Design vestimentar
Domenii de studiu
 • Modă (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe