Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Estonia 2023

2 MBA Programe în Estonia 2023

overview

Nu este mult, în Estonia, care atrage studenţii din toată lumea. Estonia are o populaţie cu studii superioare, oferă o gamă largă de oportunităţi culturale şi artistice, are oraşe moderne, cu o bogata istorie, şi un sistem de educaţie excelent. Un MBA în Estonia este începutul unei cariere profesionale îmbogăţire.

MBA în provocaţi elevii Estonia programe de vedere intelectual, favorizarea creşterii profesionale şi personale pentru a crea absolvenţi cu înaltă calificare. Multe programe de MBA în Estonia ia-o perspectivă internaţională care să permită studenţilor să exploreze probleme în afaceri, în mediul din ce în ce mai globalizată. Elevii urmăresc MBA lor în Estonia va experienţă de cursuri, care se concentrează asupra unor subiecte cum ar fi marketing, management, contabilitate şi etică, pentru a crea bine rotunjite profesioniştilor din domeniul afacerilor.

Un MBA în Estonia vă poate ajuta pe calea carierei tale si poate deschide oportunităţi în Europa şi în lume.Dacă acest lucru sună ca ceea ce cautati, căutare, apoi prin opţiunile de mai jos şi pentru a găsi programul perfect pentru tine!

read_more

filters

  • MBA
fields_of_study
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study