Keystone logo

5 MBA Programe în Filipine pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

MBA Programe în Filipine

Filipine este o alegere pentru mulţi studenţi din toată lumea caută de învăţământ universitare în afaceri. MBA în cadrul programelor Filipine respectarea standardelor internaţionale pentru educaţie de afaceri de calitate şi de facultate sunt profesionişti cu înaltă calificare, care sunt considerate de experţi în domeniul lor. Afara orelor de curs, elevii se pot bucura de toate că Filipine au de oferit, cum ar fi plaje curate, site-uri de patrimoniu, munţi, şi viaţă de noapte minunată.

MBA în cadrul programelor Filipine oferi studenţilor, cu un curriculum riguroasă care le provocări să devină gânditori strategice prin intermediul a obţine o înţelegere puternică a tuturor aspectelor legate de afaceri şi teorie. Multe dintre modalităţile de predare sunt comune in randul MBA în cadrul programelor Filipine, inclusiv metode de predare interactive, cum ar fi analiza de caz, dezbateri, discuţii de grup şi. Din cauza unui corp student internaţional, MBA în Filipine elevii pot învăţa din perspective reciproc, sporind experienţa educaţională.

În cazul în care un MBA in Filipine sunete de interes pentru tine, apoi să ia o privire prin opţiunile de mai jos şi puteţi găsi programul pe care le-au fost căutaţi!