Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Finanțe în Canada 2023

3 MBA Programe în Finanțe în Canada 2023

Prezentare generală

MBA de Finanţe în programele Canada va ajuta pentru a satisface nevoia tot mai mare de profesionişti competenţi, cu abilităţile şi cunoştinţele necesare în lumea de afaceri şi finanţe. Elevii care urmăresc un MBA in Finante grad Canada, au un set de opţiuni de studiu şi specializări. Elevii pot studia pe pieţele emergente, International Finance, ratele de schimb şi multe altele. MBA de Finanţe în Canada profesionisti sunt pregătite să lucreze în sectoarele public şi privat, precum şi organizaţii non-profit şi non-profit. Programe combina cursurile de afaceri de bază ale unui MBA, cu specializări de finanţare unice aferente.

Canada conţine de top mai bine cotate scoli de afaceri cu mari oportunităţi, atât în ​​interiorul şi în afara sălii de clasă. Participanţii la programele de MBA de Finanţe în Canada vor primi instrucţiuni de la unele dintre cele mai bune facultate lume având în acelaşi timp posibilitatea de a urmări stagii de finanţare, burse şi practicums.

MBA de Finanţe în programele de Canada sunt multidimensionale şi vă poate ajuta să vă atingeţi obiectivele dumneavoastră profesionale. Solicita informaţii suplimentare de mai jos pentru a afla modul în care un MBA in Finante program de Canada vă va pregăti pentru a fi un lider de astăzi 'de piaţă de locuri de muncă financiară!

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Canada
  • Studii economice
  • Finanțe
Domenii de studiu
  • Studii economice (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu