Keystone logo

Filtre

 • MBA
 • Germania
 • Studii economice
 • Finanțe
Domenii de studiu
 • Studii economice (12)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

12 MBA Programe în Finanțe în Germania pentru 2024

  MBA Programe în Finanțe

  Studenţii care aleg programe profesionale de finanţare de multe ori încearcă să devină mult mai fluent în afaceri şi finanţe, în scopul de a deveni mai competitivă în cadrul pieţei lume globală. Finanţeze programe de MBA din Germania cuprind cursuri fundamentale de afaceri, inclusiv marketing, management, drept, şi etica în timp ce specializat în finanţe. Finanţeze programe de MBA din Germania include cursuri specifice de finanţare care examinează subiecte, cum ar fi negocieri, ratele de schimb şi a valorilor de piaţă. În plus, elevii au de multe ori ocazia de a se angaja în activităţi profesionale, inclusiv burse, stagii şi practicums.

  Finanţeze programe de MBA din Germania oferă o perspectivă diferită pe piaţa mondială 's, deoarece Germania este acasa, la scoli de afaceri de top evaluat şi oferă acces la pieţele europene. MBA de Finanţe include Germania Germania 'perspectiva unică a pieţelor mondiale şi rolul lor în finanţe în timp ce lua o perspectivă internaţională, precum.Absolvenţii pot avea oportunităţi de carieră, în multe sectoare, inclusiv public-privat, şi non-profit.

  Un MBA de Finanţe Germania pot oferi competenţele necesare pentru a deveni competitivă în lumea de afaceri şi finanţe. Luaţi următorul pas spre obiectivele tale profesionale, cu un grad Finante MBA Germania!