Keystone logo

35 MBA Programe în Finanțe în Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii economice
 • Finanțe
Domenii de studiu
 • Studii economice (35)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  MBA Programe în Finanțe

  Un program MBA combină practici de afaceri cu aplicații în lumea reală și mulți profesioniști obțin aceste diplome de afaceri avansate pentru a fi mai competitivi pe piața din ziua de azi. SUA este o locație ideală pentru educația postuniversitară pentru mulți oameni din toate colțurile lumii pentru că aici se găsesc multe școli de afaceri de cea mai bună calitate care oferă programe academice excelente.

  Programele de MBA Finanțe în Afaceri au cursuri în planificare financiară, piețe în curs de dezvoltare, analiză cost-beneficiu și nu numai, și oferă studenților o înțelegere unică a rolului finanțelor în viața de zi cu zi. Absolvenții unui MBA în SUA au nenumărate oportunități de angajare în firme de capital de risc, companii private și conglomerate bancare internaționale. Programele MBA Finanțe în SUA echipează studenții și cu abilitățile de a lucra în multe alte industrii.

  MBA Finante în SUA este o opțiune excelentă pentru a învăța finanțe de afaceri, pentru a dobândi experientă valoroasă și pentru a obține abilitățile necesare pentru a avea succes pe multe piețe. Cu un MBA Finanțe în SUA poți fi pe drumul spre o carieră de succes. Află mai multe despre oportunitățile de studiu de mai jos!