Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Gestionarea afacerilor în Bahrain 2023

2 MBA Programe în Gestionarea afacerilor în Bahrain 2023

overview

Un program de management al afacerilor subliniază importanța structurii organizatorice și a politicilor manageriale într-o varietate de medii corporative. Pot fi acoperite subiecte precum marketing, managementul resurselor umane, contabilitate și restructurarea corporativă.

Bahrain are posibilitatea de a incorpora sistemul de aceeași educație ca și european pentru a îmbunătăți calitatea învățământului superior în rândul studenților din această țară. Ei au, de asemenea, programe de schimb de educație cu alți studenți din lume. Acest lucru a permis instituțiilor universitare pentru a oferi educație acceptate pe plan internațional.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

read_more

filters

  • MBA
  • Studii de afaceri
  • Gestionarea afacerilor
fields_of_study
  • Studii de afaceri (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format