Keystone logo

Filtre

 • MBA
 • Studii de Management
 • Gestionarea evenimentelor
Domenii de studiu
 • Studii de Management (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  5 MBA Programe în Gestionarea evenimentelor 2024

   MBA Programe în Gestionarea evenimentelor

   Un MBA în Event Management este adaptat pentru aspiră impresari care doresc să facă o carieră din a produce memorabile ocazii pe scară largă. Planificarea evenimente cum ar fi nunti, festivaluri, concerte, conferinte, expozitii si este o întreprindere extrem de complex, iar absolvenți ai acestui program va conduce pe piața muncii înarmat cu resursele necesare pentru a planifica și executa evenimente pentru persoane juridice, publice, precum și a altor .

   Doar ceea ce este un MBA în Event Management? Programe pregăti absolvenți să-și asume îndatoririle manageriale care necesită de organizare, comunicare, și abilități de afaceri. Programul presupune de multe ori de studiu în turism, agrement, ospitalitate și, așa cum aceste domenii se intersecteaza cu organizarea de evenimente. Elevii învață conceptele fundamentale legate de bugetare, marketing, finanțe și. Mai mult, gradul acest maestru oferă cunoștințe legate de drept, resurse umane, contabilitate, managementul riscului, precum și de comunicare specific management de eveniment.

   Management evenimente este o profesie extrem de exigent și succesul depinde de capacitatea unei persoane de a răspunde bine în condiții de stres. Un MBA în Event Management pregătește studenții pentru rigoarea unei cariere dinamice și provocatoare. Absolvenții pleca cu capacitatea de a supraveghea de cercetare, proiectare, planificare, logistică, precum și evaluarea evenimentelor.

   Cerințe Programul, costul și durata de timp variază de la instituție la instituție. Cei interesați în urmărirea acest grad sunt îndemnați să contacteze școli de informații cu privire la premise, pret, si perioada de timp.

   Management evenimente este o industrie mare și în creștere cu o piață a muncii care cuprinde posturi full-și part-time. Industrii cum ar fi muzica, sport, precum și publicarea sunt întotdeauna folosind serviciile unui manager de eveniment. Corporațiile sau asociații private, care le este productiv sau doar distractiv de a aduce angajaților sau membrilor lor împreună utiliza manageri de evenimente să se ocupe de targuri, petreceri, sau convenții.Absolvenții ar putea lua în considerare, de asemenea, poziții în profesiile aliate de turism și ospitalitate de lux. De exemplu, hoteluri organiza evenimente nenumărate, inclusiv întâlniri, nunți, și conferințe.

   Studentii interesati pot gasi programele on-line pentru a fi un mod ideal de a urmări gradul acest maestru a lui. Pentru a începe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.