Keystone logo

4 MBA Programe în Studii de Management Guvernare corporativă 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii de Management
 • Guvernare corporativă
Domenii de studiu
 • Studii de Management (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Studii de Management Guvernare corporativă

  Un MBA este un grad de studii postuniversitare acordat persoanelor fizice care au urmat studii superioare în domeniul managementului și administrării afacerii. De obicei, studenții care investesc într-un Master of Business Administration fac acest lucru pentru a-și promova perspectivele de carieră și pentru a-și spori potențialul de câștig.

  Multe persoane vor să știe ce este un MBA în guvernanța corporativă? Cursurile din acest program se concentrează, în general, pe guvernare, transparență și responsabilitate într-un mediu corporativ. Lumea corporatiilor pare sa fie intotdeauna sub control, motiv pentru care instructorii programului urmaresc sa echipeze studentii cu capacitati puternice de raportare, abilitatea de a crea politici solide corporative si aprecierea problemelor si provocarilor care afecteaza lumea afacerilor de azi.

  Persoanele care urmăresc o diplomă în guvernanța corporativă au ocazia de a-și dobândi o serie de competențe dorite, inclusiv de îndrumare, analiză și planificare. Fiecare dintre aceste abilități poate servi o persoană bine în orice domeniu. În plus, absolvenții acestui program dobândesc adesea un sentiment puternic de responsabilitate, ceea ce îi poate duce departe în viață.

  Costul unui MBA în guvernanța corporativă variază de la instituție la instituție. O persoană ar trebui să-și facă cercetările și eventual să programeze întâlniri cu consilierii academici înainte de a aplica la un singur program.

  Persoanele care dețin un MBA tind să aibă abilitățile și mentalitatea necesare pentru a reuși într-o serie de domenii și cariere, în special cu un subiect de diplomă interdisciplinară, cum ar fi guvernanța corporativă. Unele titluri de locuri de muncă pot include specialiști în proiecte corporatiste, director de guvernare a trezoreriei, director de comunicări corporative, director de guvernare a serviciilor de poliție globală, specialist în guvernanță corporativă, specialist în avocați și strângere de fonduri.

  Multe instituții oferă diplome postuniversitare în guvernanța corporativă. Ce instituție alege un student pentru a se înscrie depinde de locația, bugetul și flexibilitatea acestuia. Opțiunile online sunt convenabile pentru cei cu alte obligații. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.