Keystone logo

8 MBA Programe în Hong Kong pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)
  • Aviație (1)
  • Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)
  • Modă (1)
  • Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Hong Kong

Un MBA Hong Kong ar oferi studenţilor cu o educaţie de înaltă calitate, cu acces la o reţea internaţională vastă într-un oraş interesant şi dinamic. Hong Kong este importantă pentru sistemul economic global, făcând un MBA de Hong Kong, foarte atractivă pentru studenţii din toată lumea. Este un centru internaţional financiar, care este gazda pentru multe corporaţii multinaţionale, precum şi ca fiind un centru comercial între China şi în lume.

Elevii de MBA Hong Kong programelor primi o educaţie de top-notch printre multe întreprinderi şi instituţii internaţionale, care să permită studenţilor pentru a obţine din lumea reală experienţă în aplicarea de la teorie la practică. Elevii Câştigul salarial un MBA Hong Kong vor participa la cursuri care oferă o fundaţie solidă de afaceri, precum şi permiţându-le să se specializeze în domenii precum finanţe, marketing, managementul tehnologiei informaţiei, sau contabile.

Dacă sunteţi în căutarea pentru un oraş internaţional să continue educatia ta, ia în considerare un MBA de Hong Kong. Defilaţi prin programele de mai jos şi pentru a găsi unul care se potriveşte nevoilor tale!