Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Jakarta, Indonezia 2023

2 MBA Programe în Jakarta, Indonezia 2023

Prezentare generală

Indonezia este o alegere populara pentru mulţi studenţi internaţionali din mai multe motive, inclusiv de înaltă calitate a educaţiei, low-cost de trai, rate mai mici de şcolarizare, precum şi o distracţie, prietenos, şi de societate multiculturală. Un MBA în Indonezia poate deschide multe uşi pentru oportunităţi interesante în afaceri de la companii mici, independente de la corporaţii multinaţionale.

Un MBA în Indonezia va oferi studenţilor, cu o perspectivă internaţională, care le permite să înveţe cum funcţii de afaceri într-o economie globala in continua schimbare. Elevii care urmăresc un MBA in Indonezia sunt bine-rotunjite in timp ce exploreaza toate aspectele legate de afaceri, cum ar fi contabilitate, marketing, etică, management, drept, şi de tehnologia informaţiei. MBA în Indonezia, elevii pot alege, de asemenea, din mai multe domenii de specializare, precum şi opţiuni de planificare, inclusiv full-time şi part-time programe.

Pentru a afla mai multe despre posibilităţile pentru un MBA in Indonezia, alegeţi de mai jos şi puteţi găsi programul pe care le-au fost căutaţi!

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Indonezia
  • Jakarta
Domenii de studiu
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe