Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Inginerie aerospațială în Statele Unite ale Americii 2024

1 MBA Programe în Inginerie aerospațială în Statele Unite ale Americii 2024

Prezentare generală

Ingineria aerospațială se concentrează pe proiectarea, dezvoltarea, testarea și producția de sisteme aerospațiale. Acesta abordează probleme complexe legate de zborul în atmosfera Pământului și dincolo.

În timpul unei diplome de inginerie aerospațială, veți urma cursuri fundamentale de matematică, fizică și chimie. Apoi, vei trece la cursuri specializate care acoperă subiecte mai complexe precum aerodinamica, propulsia și mecanica zborului.

Ca absolvent de inginerie aerospațială, ați putea lucra pentru companii aerospațiale și de apărare, proiectând, producând și testând avioane și nave spațiale atât pentru aplicații civile, cât și militare. Alternativ, vă puteți alătura agențiilor guvernamentale pentru a lucra la programe aerospațiale naționale, proiecte de cercetare și dezvoltare sau chiar pentru a contribui la formarea politicilor și reglementărilor.

Cu o gamă largă de oportunități de angajare și potențialul de a contribui la inovații revoluționare, acest grad este o alegere excelentă pentru cei pasionați de tehnologie și explorare.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de inginerie
  • Inginerie mecanică
  • Inginerie aerospațială
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe