Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 28 Masterate în în Administrarea Afacerilor (MBA) Programe în Inovație 2023

28 MBA Programe în Inovație 2023

overview

Dacă te consideri a avea o minte antreprenorial și sunt întotdeauna de gândire de idei inovatoare, atunci s-ar putea găsi o valoare în câștigului salarial un MBA în inovație. Elevii vor avea instrumentele de care au nevoie pentru a aduce ideile lor de afaceri la viata si le-a pus în acțiune. Chiar si persoanele care sunt deja în lumea afacerilor poate găsi o valoare în câștigului salarial o diplomă de master în domeniul inovării.

Ce este un MBA în inovare? Un MBA în programul de inovare este conceput nu numai pentru a ajuta persoanele fizice a îndeplini o funcție de lucru de bază, ci pentru a aduce idei noi și revoluționare la masa. Nu numai asta, dar elevii ar trebui să fie, de asemenea, posibilitatea de a dezvolta abilități de conducere și să învețe cum să ia decizii mai bune în afaceri în timp ce acestea sunt câștigului salarial gradul lor. Abilități suplimentare care elevii s-ar putea afla mai multe despre includ luarea deciziilor etice, creativitatea, lucrul în echipă, comunicare, si inteligenta emotionala.

Înarmat cu o diplomă de master, indivizii sunt mai bine pregătiți pentru a crea noi tehnologii și transforma visele lor de afaceri într-o realitate. Cei care sunt deja lucrează în industria de afaceri ar putea avea educația și înțelegere de care au nevoie pentru a avansa in cariera lor la nivelul următor. În funcție de program, elevii s-ar putea afla, de asemenea, mai multe despre antreprenoriat.

Costul programului de gradul un maestru inovație poate varia de la țară la țară. Există, de asemenea, faptul că unele programe va fi fie mai scump sau mai puțin scump, în funcție de locul în care studentul alege pentru a câștiga gradul lor. Elevii s-ar putea găsi, de asemenea, că este mai puțin costisitor pentru ei sa se inscrie in nici un full-time sau program accelerat.

După câștigul salarial un MBA în inovație, elevii vor fi mai mult decât probabil în măsură să se deplaseze în sus pe scara ierarhică. Nu este neobișnuit să auzi de studenți se întâmplă să devină președinți, Senior Vice, manageri de firme, și directori executivi.În funcție de program, studenții pot fi, de asemenea, posibilitatea de a face conexiuni de afaceri prin intermediul programului care le pot folosi pentru calea lor cariera dorită.

Programe de masterat de inovare sunt disponibile on-line într-o varietate de țări, și sunt pentru studenții care ar putea să trăiesc în locuri în care nu au acces la facilități fizice. De asemenea, ați putea descoperi că un program on-line este o potrivire mai bună pentru programul dumneavoastră. Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

read_more

filters

 • MBA
 • Studii de afaceri
 • Inovație
fields_of_study
 • Studii de afaceri (28)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format