Keystone logo

2 MBA Programe în Inovație tehnologică 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii tehnologice
  • Inovație tehnologică
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Inovație tehnologică

Un Master of Business Administration este unul dintre gradele cele mai distincte pe care un student care caută o carieră în managementul afacerilor poate lucra spre. Gradul se concentrează pe expertiza necesară pentru a reuși în sectorul de afaceri.

Utilizarea și implementarea tehnologiei pentru afaceri este un aspect esențial al oricărei companii din lumea modernă. Un grad de inovare tehnologică poate ajuta un student să se evidențieze ca un candidat cu o competență specială în abilitățile tehnice. Ce este un MBA în inovație tehnologică? Este un program care combină conceptele de inginerie și știință cu cele de afaceri pentru a ajuta viitori lideri de afaceri să utilizeze noile tehnologii în beneficiul unei companii. Cursurile se concentrează în mod obișnuit atât pe gestionarea inovației practice, cât și pe cea teoretică, precum și pe informatică.

Abilitățile tehnologice sunt valoroase atât la locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi. Aptitudinile pe care studenții care urmăresc un MBA în inovație tehnologică se pot aștepta să învețe să includă stăpânirea limbajelor de codificare, utilizarea instrumentelor de diagnosticare și managementul echipei.

Diferite instituții și programe taxează în mod diferit pentru un MBA în inovație tehnologică, iar cursurile pot dura oriunde de la un an la trei ani pentru a finaliza. Cercetarea diferitelor programe este esențială pentru a găsi una potrivită.

Persoanele care finalizează un MBA în inovație tehnologică se pot aștepta să se afle în cerere mare pentru o varietate de poziții după absolvire. Pentru solicitanții de locuri de muncă la nivel de bază, posturile ar putea include analist de sistem sau manager IT, în timp ce mai mulți candidați la nivel înalt s-ar putea găsi calificați pentru rolul de ofițer de informare șef. Acest grad este, de asemenea, deosebit de valoros pentru oricine dorește să-și lanseze propria companie sau să lucreze pentru o pornire.

MBA în programe de inovație tehnologică poate fi finalizată atât în ​​mod tradițional la o instituție și online. Unele grade sunt oferite și ca programe hibride, cu cursuri oferite online și în persoană. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.