Keystone logo

8 MBA Programe în Investiție 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii economice
 • Investiție
Domenii de studiu
 • Studii economice (8)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Investiție

  Banii sunt un instrument, și cu dreptul de instruire poate fi folosit foarte eficient. Cei cu un MBA în investiții știu cum să obțineți cele mai de bani la dispoziția. Firmele au nevoie de competențe și expertiză pentru a muta proiecte mai departe, maximizeze câștigurile lor și planuri de viitor.

  &nbsp

  Ce este un MBA în investiții? Este un Master in Business Administration grad, care se concentrează pe crearea bogăției prin manipularea resurselor financiare subocupate pentru a optimiza rezultatele. Aceste programe avansate sunt potrivite pentru cei cu o diplomă de licență în alte afaceri, finanțe sau domenii economice. Elevii invata despre diferite strategii de investiții, si se misca bani prin intermediul unei organizații de sus în jos. Subiecte de studiu includ active in valoare de, sursele de finanțare, costurile de capital și alianțe strategice.

  &nbsp

  În plus față de avansarea abilităților manageriale și organizaționale, elevii îmbunătăți raționament și comunicare abilitățile lor analitice.Ei sunt capabili de a vedea imaginea de ansamblu și să înțeleagă detaliile critice ale strategiilor de investiții, cum ar fi actiuni, obligatiuni si alte mecanisme financiare. Ei sunt, de asemenea, posibilitatea de a utiliza mai târziu în instrumente software pentru analiza datelor și crearea unor informatii detaliate de raportare. Ei știu drept societar, titluri de valoare și importanța ratelor de schimb.

  &nbsp

  Cele mai multe dintre aceste programe va necesita doi ani de studiu full-time pentru a finaliza. Costurile pot varia. Cei interesati in procesul de invatare mai trebuie să contacteze instituțiile alegerea lor pentru informații specifice despre taxe și școlarizare.

  &nbsp

  În timp ce absolvenții pot fi utilizate ca manageri de nivel senior și directori în orice corporație mare, sectorul bancar de investiții este de multe ori cea mai potrivită pentru talentele lor. Ei au găsit de multe ori de lucru ca ofițeri financiari, consultanti corporative sau bancheri de specialitate de catering pentru clienti unici.Unele lucru ca analiști și alții lucrează pentru societățile de investiții independente ca brokeri si manageri de portofoliu. Agențiile de reglementare angaja, de asemenea, acești absolvenți, iar alții găsesc carieră plină de în jurnalism afaceri și academicieni.

  &nbsp

  Este important să se înceapă cercetarea programe educaționale, cât mai curând posibil. Unele pot prefera setări universitare tradiționale, dar cursuri on-line oferă încă oportunități educaționale de calitate. Pentru cei cu programarea sau de transport dificultăți, învățământul la distanță este o opțiune excelentă să ia în considerare. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.