Keystone logo

16 MBA Programe în Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Italia
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)
  • Modă (1)
  • Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Italia

Italia este un loc unde lumea antică fuzionează cu timpurile moderne, devenind un centru cultural internațional. Există o varietate de experiențe în Italia care provin din mediul multicultural și istoria marilor filosofi, fiind astfel o locație mai atractivă pentru studenții internaționali care urmăresc un MBA în Italia.

Studenții la un MBA în Italia vor învăța lucrurile esențiale legate de practicarea afacerilor, ceea ce le va oferi o bază solidă în acest domeniu. Studenții la MBA în Italia pot alege să se specializeze pe subiecte precum finanțe și contabilitate, marketing, publicitate și management. Studenții la MBA în Italia vor primi o perspectivă globală a practicilor de afaceri și vor învăța aplicațiile practice ale teoriei în probleme din lumea reală dintr-un mediu de afaceri.

Ia în considerare un MBA în Italia pentru continuarea studiilor într-o țară frumoasă și istorică. Aruncă o privire la opțiunile de mai jos și găsește programul de MBA din Italia care te va ajuta să îți atingi obiectivele!