Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 10 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Milano, Italia 2023

10 MBA Programe în Milano, Italia 2023

overview

Pentru toți cei care sunt interesați de studierea moda si cele mai recente tendințe Milano este cel mai bun loc pentru a merge. Ea are toate instituțiile de formare corespunzător, care oferă educație de bună calitate la un cost rezonabil. Universitatea din Milano și Universitatea Politehnica din Milano sunt unele dintre cele mai bine-cunoscute universitati.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

read_more

filters

  • MBA
  • Italia
  • Milano
fields_of_study
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine
  • Modă
  • Pedagogie Sport Studii de administrație
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format