Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Lituania 2023

2 MBA Programe în Lituania 2023

overview

Lituania este un judeţ cu o istorie îndelungată şi bogată şi are în ultimii ani, prosperitate cu experienţă şi de creştere. Lituania are un sistem bine dezvoltat academice cu mai multe universităţi şi instituţii de cercetare. Calitatea educaţiei este mare şi este facilitată de către top-notch facultate, care sunt considerate de experţi în domeniul lor. Costul de trai, precum şi taxele de şcolarizare sunt scăzute în comparaţie cu alte ţări europene.

Curriculum-ului pentru un MBA in Lituania va include cursuri de care se construieşte o fundaţie solidă în principiile de afaceri. Elevii care urmăresc un MBA în Lituania îşi vor dezvolta abilităţile de gândire critică astfel încât să poată înţelege situaţiile în scopul de a face strategic decizii. MBA în Lituania elevii să îşi dezvolte aptitudinile în cercetare şi analiză în acelaşi timp ţinând seama de o perspectivă internaţională de afaceri într-o economie globală.

Pentru mai multe informaţii despre un MBA în Lituania, derulaţi prin opţiunile de mai jos şi pentru a găsi programul de aşteptare pentru tine!

read_more

filters

  • MBA
fields_of_study
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
  • Sport
  • Studii de administrație
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format