Keystone logo

3 MBA Programe în Lituania pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

MBA Programe în Lituania

Lituania este un judeţ cu o istorie îndelungată şi bogată şi are în ultimii ani, prosperitate cu experienţă şi de creştere. Lituania are un sistem bine dezvoltat academice cu mai multe universităţi şi instituţii de cercetare. Calitatea educaţiei este mare şi este facilitată de către top-notch facultate, care sunt considerate de experţi în domeniul lor. Costul de trai, precum şi taxele de şcolarizare sunt scăzute în comparaţie cu alte ţări europene.

Curriculum-ului pentru un MBA in Lituania va include cursuri de care se construieşte o fundaţie solidă în principiile de afaceri. Elevii care urmăresc un MBA în Lituania îşi vor dezvolta abilităţile de gândire critică astfel încât să poată înţelege situaţiile în scopul de a face strategic decizii. MBA în Lituania elevii să îşi dezvolte aptitudinile în cercetare şi analiză în acelaşi timp ţinând seama de o perspectivă internaţională de afaceri într-o economie globală.

Pentru mai multe informaţii despre un MBA în Lituania, derulaţi prin opţiunile de mai jos şi pentru a găsi programul de aşteptare pentru tine!