Keystone logo

9 MBA Programe în Studii de afaceri Antreprenoriat Management antreprenorial 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii de afaceri
  • Antreprenoriat
  • Management antreprenorial
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Studii de afaceri Antreprenoriat Management antreprenorial

Dacă doriți să vă accelerați cariera în afaceri, atunci un Master în Administrarea Afacerilor (MBA) poate fi absolvent perfect pentru tine. Abilitățile și experiențele dobândite prin cursuri și studii de caz vă pot pregăti pentru a reuși într-o varietate de setări de afaceri.

Ce este un MBA în Managementul antreprenorial? Este un program de studii postuniversitare care adaugă cursuri antreprenoriale concentrate la un curriculum tradițional MBA. Cursul îi ajută pe elevi să învețe cum să identifice noi oportunități de piață, să dezvolte un produs sau o idee, să creeze un plan de afaceri și să previzioneze exact veniturile. Cei care absolvesc astfel de programe au adesea instrumentele necesare pentru a se dezvolta ca antreprenori independenți (soloprenori), antreprenori de parteneriat și în medii corporative în care un spirit antreprenorial este necesar pentru succes.

Elevii care urmează MBA în managementul spiritului antreprenorial au posibilitatea de a-și spori abilitățile de afaceri, creând în același timp creativ ca antreprenori. În consecință, nu numai că sunt capabili să inoveze, ci conduc cu succes noile întreprinderi, indiferent dacă lucrează independent sau că angajează un angajament strategic în cadrul unei companii Fortune 500.

Costul pentru a obține un MBA în Managementul antreprenorial va diferi în funcție de program. Studenții potențiali ar trebui să studieze temeinic școlile și programele care le interesează pentru a se asigura că își pot permite costul.

Cercetătorii absolvenți cu un MBA în Managementul antreprenorial sunt capabili să lucreze într-o varietate de roluri, în plus față de proprietatea întreprinderilor. Competențele dobândite din aceste programe pot fi folosite în roluri precum managerul de dezvoltare a afacerilor, managerul de produs senior sau directorul de marketing. Cu aceste poziții fiind din ce în ce mai competitive, indivizii ale căror gândire creativă poate conduce la noi oportunități de venit sunt adesea ținute în considerație.

MBA în programele de Antreprenoriat sunt disponibile la colegii, universități și alte instituții din întreaga lume. Fie în persoană sau virtuale, există programe disponibile pentru a satisface o varietate de nevoi de planificare. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.