Keystone logo

34 MBA Programe în Studii de Management Management de proiect 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii de Management
 • Management de proiect
Domenii de studiu
 • Studii de Management (34)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Studii de Management Management de proiect

  Managementul de proiect este disciplina planificării, organizării, implementării şi monitorizării pentru a face faţă golurilor şi obiectivelor unui proiect. Nevoia pentru manageri de proiect calificaţi şi profesionişti este mare mai ales pe piaţa internaţională unde proiectele pot acoperi mai multe ţări. Un MBA Management de proiect îţi poate oferi avantajul competitiv de care ai nevoie pentru a reuşi.

  MBA Management de proiect doreşte să ofere studenţilor cunoştinţele, abilităţile şi experienţa pentru a aplica teoria afacerilor la situaţii reale, pentru a studia organizaţii într-un mediu în continuă schimbare şi pentru a dezvolta abilităţi de gândire critică pentru a putea lua decizii strategice. Absolvenţii unui MBA Management de proiect urmează cariere ca şi consilier de proiecte corporative, manager de proiect sau director, sau practicant de proiecte în domenii precum industria sănătăţii, detalii corporative, banking sau administrarea serviciului public.

  MBA Management de proiect te poate pune pe drumul spre o careiră profitabilă şi de succes. Aruncă o privire la opţiunile de mai jos şi găseşte programul MBA Management de proiect perfect pentru tine!