Keystone logo

10 MBA Programe în Studii de Management Management de proiect în Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de Management
 • Management de proiect
Domenii de studiu
 • Studii de Management (10)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Studii de Management Management de proiect

  Datorită faptului că problemele de afaceri devin tot mai complexe iar proiectele devin tot mai globale, nevoia de manageri de proiect competenți a devenit tot mai mare. Urmează un MBA în Management de Proiect în SUA și vei deveni un expert. Un MBA în Management de Proiect în SUA este destinat celor care au deja experiență ca manageri de proiect și vor să își îmbunătățească abilitățile de management și perspectiva globală.

  La un MBA în Management de Proiect în SUA vei primi tehnicile și uneltele necesare pentru a gestiona proiecte cu succes, toate astea la unele din cele mai bune universități din SUA. Aici vei învăța, printre altele, managementul de risc, probleme individuale și de echipă, structură organizatorică, cost de proiect și planificare, și gestionarea calității proiectului. Pe lângă asta vei obține experiență practică în mediul afacerilor incluzând competențe de analiză a afacerilor, comunicare profesională și construirea echipei corporative.

  Dacă vrei să obții o diplomă prestigioasă la una din universitățile de top din lume, atunci urmează un MBA în Management de Proiect în SUA. Aruncă o privire la opțiunile de mai jos și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!