Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Învățământ la Distanță Masterate în în Administrarea Afacerilor (MBA) Programe în Management de proiect în Davie, Statele Unite ale Americii 2024

3 Învățământ la Distanță MBA Programe în Management de proiect în Davie, Statele Unite ale Americii 2024

Prezentare generală

Orașul de Davie, Florida, are o populație de aproape 100.000. Ea are o universitate de stat și 7 alte universități și colegii din regiune locală.

Managementul de proiect implică finalizarea cu succes a proiectelor prin direcționarea acestora de la începul, până la sfârșit. Managerii de proiect sunt întâlniți adesea în echipe juridice, în departamentele de instruire și în logistică. Planificarea unui proiect necesită competențe de bugetare, gestionarea timpului și comunicare.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Învățarea online sau la distanță se referă la utilizarea mijloacelor electronice și a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în educație. Cu învățarea online, se poate accesa educația în orice moment și din orice locație cu o conexiune la internet disponibilă.

Citeste mai mult

Filtre

 • MBA
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de Management
 • Management de proiect
 • Davie
 • Învățământ la Distanță
Domenii de studiu
 • Studii de Management (3)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe