Keystone logo

Filtre

 • MBA
 • Studii de Management
 • Management general
Domenii de studiu
 • Studii de Management (37)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  37 MBA Programe în Management general 2024

   MBA Programe în Management general

   Un MBA este un program de studii de master special proiectat pentru profesioniștii din domeniul afacerilor. Într-un astfel de program, se pune accent pe concepte de afaceri și de management. Gradul de obicei durează doi ani pentru a finaliza.

   Ce este un MBA in Management General? În timp ce înscriși într-un MBA în programul de management general, elevii învață toate aspectele de a fi un manager. Programul de obicei, nu se concentrează pe o anumită industrie, oferind studenților posibilitatea de a alege propriile lor cursuri de specialitate. Cursuri generale de afaceri într-un program includ în mod tipic de contabilitate, finanțe, marketing, operatiuni, tehnologia informației, economie și politica publică. Un accent este pus pe dezvoltarea și înțelegerea principiilor de conducere, împreună cu honuire abilități analitice și de cercetare.

   Beneficiul de a completa un MBA in Management General este o educație bine rotunjite, care pregătește un student pentru a lucra în posturi de conducere.In timp ce accentul individual este ales de student, cursurile generale permit unui individ de a dezvolta abilități utilizabile pentru o varietate de industrii. Acest lucru oferă adesea studenților cu opțiuni de carieră uimitoare.

   Costul unui program este cel mai bine învățat prin contactarea biroul de admitere unei școli. Acest lucru se datorează faptului că prețurile variază foarte mult de la școală la școală.

   Cu un MBA în Management general, un absolvent este adesea pregătită să lucreze în poziții de nivel înalt în cadrul unei companii. Titluri precum Chief Executive Officer sau Chief Financial Officer sunt de multe ori la indemana pentru un absolvent al acestui program. Elevii sunt pregătiți să lucreze în domenii care includ tehnologie, întreprinderi la nivel mondial, energie, imobiliare, finanțe și consultanță.O educație solidă în managementul permite adesea un individ de a lucra în orice alegere de carieră în mai multe industrii, dar accentul un student alege în lucrarea sa sau programul ei permite el sau ea pentru a perfecționa abilitățile în cadrul industriei alese pentru a se pregăti pentru o cale de carieră solidă în acel câmp.

   În cazul în care sunteți interesat în obținerea în gestionarea într-o anumită industrie sau doresc doar să se pregătească pentru o carieră de management general, apoi un MBA în Management General poate fi o opțiune bună. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.