Keystone logo

17 MBA Programe în Studii de Management Management global 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii de Management
 • Management global
Domenii de studiu
 • Studii de Management (17)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Studii de Management Management global

  Studenții care doresc să aparțină unei afaceri sau organizații bazate pe plan internațional aleg adesea să urmeze un MBA în Management Global pentru a deveni candidați mai buni pentru posturi superioare în companii globale.

  Ce este un MBA în Management Global? Acest program îi pregătește pe studenți pentru a lua decizii importante în legătură cu extinderea legală a unei companii într-una sau mai multe țări. Studenții vor învăța competențe valoroase de afaceri globale precum finanțare internațională, marketing global, drept internațional, strategii diplomatice, relații etnice și macroeconomie. Acest program oferă și oportunități de studiu în străinătate și de obținere a unei experiențe practice valoroase într-o altă țară.

  Studenții care termină programul sunt mai bine echipați pentru a lua decizii de afaceri deoarece se pot regăsi în operațiunile și strategiile globale ale companiei. Acest program îi ajută pe absolvenți să devină candidați mai dezirabili pentru posturi de conducere și de management într-o varietate mare de corporații și organziații care au o prezență globală sau care explorează posibilitatea de extindere a afacerii lor în alte țări. Studenții care finalizează programul vor fi mai bine echipați pentru a lua decizii legate de extinderea la nivel global care sunt bazate pe strategii financiare, etice, juridice și de marketing bune.

  Costurile pentru un MBA în Management Global variază în funcție de locație și de instituție. Studenții ar trebui să contacteze instituția aleasă pentru mai multe detalii legate de costurile programului. Majoritatea programelor durează de la unul la trei ani.

  Absolvenții programului vor fi mai bine echipați pentru a urma cariere de management și conducere în diferite domenii, inclusiv în contabilitate, vânzări și management. Companiile care caută manageri pentru a-i ajuta să se extindă în siguranță și în mod strategic pe alte piețe sunt adesea interesate de absolvenți cu studii avansate.

  Studenții care doresc să afle mai multe despre un MBA în Management Global ar trebui să caute informații suplimentare în legătură cu cerințele programului de la instituția preferată. Caută programul tău mai jos și contactează în mod direct biroul de admitere al școlii alese, completând formularul nostru online.