Keystone logo

1 MBA Programe în Studii de Management Management operațional 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii de Management
 • Management operațional
Domenii de studiu
 • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  MBA Programe în Studii de Management Management operațional

  Un MBA este, de asemenea, cunoscut ca un Master of Business Administration. Elevii care obțin această diplomă postuniversitară de management de afaceri de management legate de subiecte. O diplomă de master poate ajuta absolvenții să lanseze o nouă carieră sau să avanseze în domeniul lor actual.

  Ce este un MBA în managementul operațional? Gradul este conceput pentru a ajuta studenții să-și asume un rol de lider în mediul de afaceri modern. Participanții la program își extind bazele de cunoștințe, cum ar fi logistica, managementul proiectelor, managementul lanțului de aprovizionare, managementul sistemelor de operare, analiza strategiilor de operare și planificarea și controlul producției. Curriculumul ar putea include cursuri, cum ar fi implicarea procesului, gestionarea bugetului și planificarea strategică. Mediul de învățare poate consta în finalizarea proiectelor practice, jocurile de simulare, participarea la evenimente de afaceri și companiile vizitare. Participanții pot alege o concentrare în domenii precum logistica și managementul lanțului de aprovizionare.

  Elevii care obțin un Master în Administrarea Afacerilor în Managementul Operațional pot deseori să-și îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor și de multitasking, care sunt esențiale pentru prosperarea într-o lume a afacerilor mereu în schimbare. În plus, abilitățile lor de gestionare a timpului pot, de asemenea, să-i ajute să devină mai productivi în viața lor personală.

  Costul unui MBA în managementul operațional diferă de la o instituție la alta. Studenții potențiali ar trebui să evalueze fiecare școală pe baza obiectivelor lor profesionale și personale.

  Un MBA în Managementul Operațional poate deschide ușile pentru o carieră nouă și un potențial mai mare de câștig. Industriile din întreaga lume caută acești experți pentru a ajuta la creșterea eficienței și pentru a rămâne competitivi. Opțiunile de carieră pot include managerul de producție industrială, managerul de operațiuni, managerul de control al inventarului, directorul de operațiuni și consultantul de conducere. În acest domeniu competitiv, persoanele cu studii superioare au, în general, un avantaj față de persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cu diplomă de licență.

  Cursurile bazate pe internet oferă studenților posibilitatea de a obține un Master of Business Administration în Managementul Operațional de oriunde din lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.