Keystone logo

1 MBA Programe în Studii de Management Management operațional în Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de Management
 • Management operațional
Domenii de studiu
 • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  MBA Programe în Studii de Management Management operațional

  Abilitatea de a aborda și rezolva probleme complexe este una dintre trăsăturile fundamentale necesare pentru liderii manageriali de succes. Studierea managementului operațional oferă adesea pregătirea și experiența necesare pentru a crește abilitățile analitice și de conducere. Studenții pot alege să-și aplice cunoștințele într-o serie de industrii sau afaceri diferite.

  SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

  Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.