Keystone logo

1 MBA Programe în Managementul achizițiilor 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii de Management
 • Managementul achizițiilor
Domenii de studiu
 • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

   Popular study format

   Popular locations

   MBA Programe în Managementul achizițiilor

   Un MBA este un grad postuniversitar acordat persoanelor fizice care au decis să urmeze o învățământ superior în domeniul managementului și administrării afacerii. Persoanele fizice aleg în mod obișnuit să obțină Masterul de Administrare a Afacerilor pentru a-și spori potențialul de câștig.

   Ce este un MBA în Managementul Achizițiilor? Acest program este destinat să echipeze elevii cu instrumentele de care au nevoie pentru a aborda cu succes una dintre cele mai importante funcții ale oricărei structuri de afaceri: achiziționarea de produse. Pentru a pregăti elevii pentru un astfel de efort provocator, instructorii oferă formare care are ca scop dezvoltarea abilităților de cumpărare, cunoștințele și instrumentele necesare elevilor pentru a optimiza deciziile lor în compania pentru care lucrează. Cursurile vizează cumpărătorii, managerii de categorii, cumpărătorii și cumpărătorii de vârf și se pot concentra pe managementul calității, procesele de import, aprovizionarea globală, urmărirea tendințelor și analiza performanțelor.

   Abilitățile pe care indivizii le iau de la acest program tind să fie valoroase în orice număr de domenii și poziții. Analiza performanței și managementul calității sunt utile atât în ​​ceea ce privește dezvoltarea produselor și a angajaților. Capacitatea de a gândi strategic poate servi indivizii bine în orice poziție.

   Costul unui masterat variază foarte mult și este afectat de factori cum ar fi localizarea și durata unui program. Elevii ar trebui să efectueze o cercetare aprofundată înainte de înscrierea în orice program.

   Deși absolvenții acestui program pot merge mai departe pentru a deveni manageri de cumpărare, gradul de fapt deschide ușa pentru multe oportunități diferite. Studenții pot găsi succes în posturi precum managerul de buget, directorul de marketing, managerul de servicii administrative, managerul de servicii alimentare, funcționarul financiar, logisticianul, managerul de producție industrială sau reprezentantul de vânzări cu ridicata și de fabricație.

   Multe instituții oferă un MBA în Managementul Achizițiilor, dar în cazul în care un elev în cele din urmă se termină, depinde de locația și programul său. Cursurile online sunt cele mai bune pentru studenții care doresc flexibilitate. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.