Keystone logo

22 MBA Programe în Studii de afaceri Gestionarea afacerilor Managementul afacerilor internaționale 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii de afaceri
  • Gestionarea afacerilor
  • Managementul afacerilor internaționale
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Studii de afaceri Gestionarea afacerilor Managementul afacerilor internaționale

Urmând o diplomă de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să accelereze cariera lor spre o poziție executivă. Cu un MBA în mână, absolvenții pot dovedi că au absolvit cursurile necesare pentru a fi considerați experți în domeniul afacerilor și care merită poziții de conducere.

Ce este un MBA în Managementul Afacerilor Internaționale? Este o diplomă care pregătește absolvenții pentru a reuși în economia globală. Pe măsură ce mai multe companii se extind la nivel global, cei mai valoroși angajați vor fi cei care înțeleg cum să gestioneze resursele și activitățile de afaceri din întreaga cultură. MBA în Managementul Afacerilor Internaționale combină un curriculum tradițional de MBA în cazul în care participanții la program combina formarea de nivel superior pe afaceri, management și finanțe, cu studiul culturilor și limbilor.

Elevii care urmăresc un MBA în Managementul Afacerilor Internaționale au ocazia de a-și îmbunătăți abilitățile de gestiune și de gândire strategică în timp ce învață cum se desfășoară afacerile în întreaga cultură. Ei părăsesc programul gata să facă față provocărilor cu care se confruntă corporațiile multinaționale în mod regulat. Drept urmare, absolvenții ar putea fi în cerere și ar putea să-și asume salarii mai mari.

Costul pentru obținerea unui MBA în Managementul Afacerilor Internaționale va varia în funcție de nevoile dvs., de alegerea programului și de instituția în sine. Studenții potențiali ar trebui să ia în considerare toate opțiunile și să studieze cu atenție instituțiile posibile înainte de a lua o decizie finală.

Absolvenții cu un MBA în Managementul Afacerilor Internaționale sunt adesea pregătiți pentru a servi ca lideri într-o varietate de setări. Rolurile ca consultanți de management, managerii de dezvoltare a afacerilor, managerii de produse și directorii financiari șefi au fost toate sporturile de aterizare pentru absolvenți. Abilitățile de conducere strategică și de leadership intercultural dobândite în timpul acestor programe îi ajută pe absolvenți să reușească în oricare dintre rolurile pe care le aleg.

MBA în programe de management de afaceri internaționale sunt oferite la universități și colegii din întreaga lume. Cursurile sunt disponibile pentru studenți full-time și part-time, și există opțiuni pentru cei care doresc să participe la cursuri în persoană față de cei care preferă un cadru virtual. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.