Keystone logo

3 MBA Programe în Studii de Management Managementul dezvoltării 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii de Management
 • Managementul dezvoltării
Domenii de studiu
 • Studii de Management (3)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Studii de Management Managementul dezvoltării

  Un MBA este un grad profesional acordat persoanelor fizice care își completează studiile superioare de divizie în managementul afacerilor. Unul de obicei urmărește un Master of Business Administration pentru a-și promova perspectivele de carieră și pentru a spori potențialul de câștig.

  Ce este un MBA în Managementul Dezvoltării? Acest program este conceput pentru a echipa studenții cu abilitățile analitice, strategice și critice de gândire necesare pentru un rol de conducere și pentru gestionarea oamenilor și a proiectelor. Cursurile oferite în acest program pot acoperi economia pentru afacerea globală, proiectele de afaceri strategice, managementul strategic, conducerea și gestionarea oamenilor, marketingul, operațiunile și tehnologia și afacerile internaționale în context. Căi specifice pe care elevii ar putea să le exploreze includ antreprenoriatul, consultanța sau tehnologia.

  Persoanele care urmăresc o diplomă în dezvoltarea afacerilor au adesea ocazia de a-și îmbunătăți competențele valoroase care pot fi utilizate în orice domeniu. În plus față de dezvoltarea capacităților puternice de analiză și gândire critică, studenții pot, de asemenea, să se îndepărteze de programul dotat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru planificarea, implementarea și gestionarea proiectelor de dezvoltare a produselor de succes.

  Costul unei învățământ superior variază de la școală la școală și cât de mult se poate aștepta o persoană să plătească pentru un MBA depinde de mai multe puncte. Locul și durata programului sunt cei doi mari factori de luat în considerare.

  Deoarece acest grad este atât de interdisciplinar, absolvenții programului tind să aibă perspective de locuri de muncă în multe industrii diferite. Unele titluri de locuri de muncă specifice pe care un absolvent le pot aștepta să le includă includ managerul de dezvoltare a produsului, directorul de cercetare și dezvoltare, managerul de dezvoltare a afacerilor, managerul de dezvoltare a mărcii, managerul de expansiune organizațională, directorul executiv de dezvoltare a produsului, managerul de dezvoltare de aplicații sau consultantul de design și dezvoltare organizațională.

  Instituțiile multiple oferă un MBA în Managementul Dezvoltării, dar în cazul în care un student alege să meargă depinde de locația, finanțele și responsabilitățile existente. Pentru persoanele care trebuie să lucreze cu normă întreagă sau să aibă o familie de îngrijire, cursurile online sunt o ofertă convenabilă. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.