Keystone logo

1 MBA Programe în Studii de Management Managementul dezvoltării în Pittsburgh, Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de Management
 • Managementul dezvoltării
Domenii de studiu
 • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  MBA Programe în Studii de Management Managementul dezvoltării

  Pittsburg se află în Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Acest oraș are o durată mare în industriile și inovații din aluminiu, sticlă, construcții navale, petrol, sport, alimente, masini si electronice. Datorită o mulțime de oportunități de absolvenți și doctoranzi autohtone și străine obține o treabă bună cu în oraș.

  Ce este managementul dezvoltării?
  Managementul dezvoltării este procesul de planificare, direcționare și control al dezvoltării produselor, serviciilor sau sistemelor unei organizații. Include coordonarea și integrarea tuturor activităților legate de dezvoltarea de produse, servicii sau sisteme noi sau îmbunătățite. Scopul managementului dezvoltării este de a se asigura că produsele, serviciile sau sistemele unei organizații sunt dezvoltate în timp util și eficient din punct de vedere al costurilor, care satisface nevoile clienților sau clienților organizației.

  Ce pot face cu o diplomă în Managementul dezvoltării?
  Există multe opțiuni de carieră disponibile pentru cei cu o diplomă în managementul dezvoltării. Rolurile managementului de dezvoltare includ manager de proiect, manager de produs, manager de program, analist de afaceri și scriitor tehnic. Cu o diplomă în managementul dezvoltării, veți avea abilitățile și cunoștințele necesare pentru a planifica, coordona și supraveghea cu succes dezvoltarea de noi produse, servicii sau sisteme.

  De ce să studiezi Managementul dezvoltării?
  Studiind managementul dezvoltării, studenții învață cum să gestioneze cu succes procesul de dezvoltare de la început până la sfârșit. Aceasta include învățarea cum să identifice nevoile clienților sau clienților unei organizații, să creeze un plan de dezvoltare care să răspundă acestor nevoi și să implementeze și să monitorizeze progresul planului. Studierea managementului dezvoltării poate ajuta, de asemenea, studenții să înțeleagă diferitele etape ale dezvoltării produsului, de la ideare și design până la producție și lansare pe piață. Aceste cunoștințe sunt esențiale pentru cei care doresc să lucreze în posturi de management de proiect, management de produs sau management de program.

  Tipuri de grade de management al dezvoltării
  Există o varietate de grade de management al dezvoltării disponibile atât la nivel de licență, cât și de absolvent. Aceste programe pot oferi studenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a urma o carieră în managementul dezvoltării. Diplomele de licență în managementul dezvoltării acoperă de obicei subiecte precum managementul proiectelor, administrarea afacerilor și finanțele. Diplomele absolvente în managementul dezvoltării permit adesea studenților să se specializeze într-un anumit domeniu, cum ar fi dezvoltarea de produse sau administrarea afacerilor.

  SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

  Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.