Keystone logo

0 MBA Programe în Modă Afaceri de modă Managementul Modei 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Modă
 • Afaceri de modă
Domenii de studiu
 • Modă (0)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

  Clear filters

  MBA Programe în Modă Afaceri de modă Managementul Modei

  Un MBA este un Master of Business Administration. Este următorul pas în educația dvs. după ce ați absolvit o diplomă de licență. Este de obicei nevoie de aproximativ doi ani de studiu cu normă întreagă pentru a fi finalizat, dar multe programe de studiu sunt structurate cu jumătate de normă pentru a vă permite să lucrați în timp ce vă urmați gradul.

  Ce este un MBA în Managementul modei? Lumea modei este o parte a creativității și a unei afaceri. Fața de management a acestei industrii necesită o înțelegere aprofundată a ambelor părți. Obținerea unui MBA în managementul modei vă va oferi probabil instrumentele necesare pentru a gestiona cumpărarea și vânzarea în lumea modei, precum și cele necesare pentru a gestiona dinamica organizațională, comunicare, vânzări și servicii virtuale, textile și multe altele.

  Beneficiile unui astfel de program sunt susceptibile de a vă ajuta atât în ​​cariera, cât și în viața de zi cu zi. S-ar putea să constatați că învățați abilități cum ar fi managementul mărcii, organizarea și bugetarea.

  Un MBA în Managementul de moda va varia în cost, cu factori cum ar fi locație și școală care afectează cheltuielile totale. Școala aleasă de dvs. vă poate oferi mai multe detalii despre costul programului, astfel încât să ajungeți la biroul său de buget.

  Carierele de modă acoperă un spectru larg. S-ar putea să alegeți să lucrați direct pentru un brand de modă ca director de departament, ajutându-vă să-i gestionați impactul și influența asupra industriei. Alternativ, ați putea alege să lucrați ca scriitor sau editor pentru o publicație care acoperă industria, cum ar fi o revistă sau un site dedicat modă. Există, de asemenea, poziții în industriile conexe, cum ar fi textilele și comerțul cu amănuntul, în calitate de manager de marketing sau de operațiuni. Profesorii și profesioniștii în formare reprezintă o componentă esențială a lumii modei și puteți găsi că gradul dvs. vă deschide aceste porți.

  Școlile din întreaga lume își fac studiile MBA în Managementul Modei, atât în ​​campus, cât și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.