Keystone logo

1 MBA Programe în Modă Marketing de modă 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Modă
 • Marketing de modă
Domenii de studiu
 • Modă (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Programe în Modă Marketing de modă

  Un MBA este un grad postuniversitar oferit persoanelor fizice care termină cursuri în administrarea afacerilor dincolo de cele oferite într-un program de licență. Obținerea de masterat de administrație de afaceri poate deschide oportunități de carieră mai multe sau deschide calea pentru un grad de doctorat.

  Ce este un MBA în marketingul de modă? Cursurile oferite în programul de modă sunt variate și se pot concentra pe totul, de la tendințele viitoare de modă până la managementul relațiilor cu clienții și de la istoria artelor plastice la ceea ce este nevoie pentru a dezvolta propria linie de modă. Elevii pot învăța despre strategia corporativă, team building, legislația privind proprietatea intelectuală și licențierea, marketingul digital, reputația electronică, managementul mărcii, comportamentul consumatorilor și o serie de alte subiecte valoroase.

  Persoanele care urmăresc o diplomă în marketingul de modă tind să absolve cu multe abilități valoroase, inclusiv crearea gândirii, analiza datelor și marketingul. Fiecare dintre aceste trăsături se poate dovedi a fi valoroasă nu numai în industria modei, ci și în multe alte sectoare.

  Costul școlarizării pentru orice tip de grad variază de la școală la școală și locație până la locație. Dacă studenții doresc să urmeze o diplomă în marketingul de modă, ei ar trebui să vorbească cu un consilier și să facă cercetări adecvate.

  Industria modei este una interesantă, plină de multe oportunități de carieră palpitante pentru persoanele care posedă o diplomă în zonă. O persoană cu un MBA în Fashion Marketing poate deține unul dintre numeroasele titluri de locuri de muncă stimulative, incluzând, dar fără a se limita la, merchandiser, merchandiser vizual, cumpărător cu amănuntul, stilist, designer de modă, jurnalist de modă, manager de evenimente și manager de relații publice.

  Acolo unde se poate obține o diplomă depinde de locație, buget și responsabilități existente. Gradul online oferă flexibilitate, care se poate dovedi a fi convenabilă pentru cei care au mai multe obligații. Pentru a afla mai multe despre ofertele de curs din apropierea dvs., căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.