Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Medicină în Bahrain 2023

3 MBA Programe în Medicină în Bahrain 2023

overview

Gestionarea asistenței medicale oferă de obicei studenților cunoștințele și aptitudinile critice de gândire necesare pentru gestionarea sistemelor de asistență medicală și a serviciilor de sănătate. Managerii planifică, direcționează și coordonează serviciile medicale și de asistență medicală. Elevii se pot afla în poziții care gestionează întreaga instalație, departamente specifice sau un grup de medici într-o practică medicală.

Bahrain are posibilitatea de a incorpora sistemul de aceeași educație ca și european pentru a îmbunătăți calitatea învățământului superior în rândul studenților din această țară. Ei au, de asemenea, programe de schimb de educație cu alți studenți din lume. Acest lucru a permis instituțiilor universitare pentru a oferi educație acceptate pe plan internațional.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

read_more

filters

  • MBA
  • Asistență medicală
  • Studii de asistență medicală
  • Medicină
fields_of_study
  • Asistență medicală (3)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format