Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Modă 2023

5 MBA Programe în Modă 2023

Prezentare generală

În cazul în care proiectarea haine si accesorii sună ca cariera ta ideala, atunci ați putea fi candidatul perfect pentru a câștiga gradul de master dvs. in moda. O diplomă de master vă pregătește pentru a merge dincolo de ceea ce ar fi în mod normal, în măsură să facă într-o astfel de industrie aflată în rapidă schimbare, asigurarea succesului în continuare în anii care vor veni.

La fel ca mulți alți studenți potențiali poate va intrebati, "Ce este un MBA la moda?" Pentru a se pune pur și simplu, acest grad avansat se va pregăti pentru a lucra într-o varietate de domenii legate de industria de stil și tendințe. Puteți lua cursuri pe display de moda si design, de cumpărare și de merchandising, finanțe și bugete, precum și estimarea următorul mare val de stil în industria. Un MBA este un Master in Business Administration grad.Câștigul salarial acestui grad vă va învăța, de asemenea, modul de a fi un regizor de succes, manager, sau reprezentant al unei companii de design sau alt lucru de afaceri în domeniu. Cursurile pot fi luate la o varietate de instituții din întreaga lume, fie în campus sau on-line.

A lua cursuri de MBA sub umbrela de stil și design vor promova foarte mult cariera ta. Câștigul salarial un grad avansat puteți câștiga interviu le-au fost lupta pentru, precum și un loc de muncă în divizia superioară de conducere și de design.

Costul de a lua aceste cursuri pentru a câștiga gradul dvs. de master va varia în funcție de școala pe care o alegeți. Dacă sunteți interesat în înregistrarea și de a învăța mai multe despre școlarizare și de ajutor financiar, puteți contacta personalul corecte la scoala dvs. de a alege.

Odată ce ați terminat de gradul dvs., veți avea oportunități de a lucra în industria de locatii din intreaga lume. Pozițiile posibile pentru tine de a lucra în va include haine și accesorii de design, aspect revista, marketing, relatii publice, și de management. Puteți găsi, de asemenea, de lucru ca un lider financiar, manager de lanțului de aprovizionare, de afișare de designer, și de manager de resurse umane. Care lucrează în această industrie va permite să ia parte la călătorie lume, precum și de artă și oportunități culturale pentru aprofundarea propria creativitate.

&nbsp

Dacă sunteți încă mirat, "Ce este un MBA la modă?" Du-te cu un pas mai aproape de atingerea succesului cu cariera ta în industria evolutiv de modă și design. Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Modă
Domenii de studiu
  • Modă (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu