Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Peru 2023

4 MBA Programe în Peru 2023

Prezentare generală

Peru atrage de oameni din întreaga lume, inclusiv profesionisti, turişti, cercetători şi studenţi. Istorie bogată, situri arheologice, plaje, rainforest, şi munţii din Peru au făcut o destinaţie de top, oferind câte ceva pentru fiecare student. În afară de aventuri un student poate avea în timp ce obţinerea unui MBA în Peru, există instituţii academice excelente care oferă o educaţie de top notch-business.

Elevii care urmăresc un MBA in Peru lua o din America Latină, precum şi perspectivă internaţională, pregătindu-i pentru o carieră în regiune, precum şi la nivel global. MBA în cadrul programelor Peru sublinieze importanţa economiei globale interconectate, şi de a oferi studenţilor cu o educaţie bine rotunjite, care include cursuri în marketing, management, operatiuni, finanţe, şi de conducere. MBA în Peru programe permite studenţilor flexibilitatea de full-time, part-time, şi programe on-line pentru a satisface nevoile lor de programare.

Pentru a afla mai multe despre un MBA in Peru, aruncaţi o privire prin opţiunile de mai jos şi a vedea ce oportunităţi sunt în aşteptare pentru tine!

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Peru
Domenii de studiu
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu