Keystone logo

6 MBA Programe în Polonia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)
  • Asistență medicală (1)
  • Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Polonia

Polonia devine o destinaţie în ce mai atractiv pentru studenti. Este la intersecţia dintre Europa de Est şi de Vest şi are o istorie bogată şi turbulentă. Elevii care urmăresc un MBA grad Polonia se pot bucura de arhitectura si cultura urbana, în unele dintre cele mai vechi orase din Europa

Un program de MBA Polonia este pentru oricine care doreşte să adauge un avantaj competitiv pentru a relua lui sau ei de către acumularea de experienţă în conducere, managementul afacerilor, şi negocieri. Programele oferă abordări ştiinţifice pentru afaceri cu cursuri de concentrându-se pe domeniile de bază mai multe principii de afaceri. După absolvire, cei care deţin o diplomă MBA Polonia sunt adepţii relaţiilor de afaceri internaţionale de astăzi 's economie globalizată. Cursurile vor îmbunătăţi, de asemenea, studenţilor "negociere strategice şi analitice a competenţelor. Programele MBA Polonia oferă mai multe specializări interesante, cum ar fi sport de management, de asistenţă medicală, management de proiect sau de programe de Executive MBA pentru manageri.

Citeşte mai multe despre programele de MBA Polonia defilând prin opţiunile de mai jos. Puteţi găsi programul pentru tine!