Keystone logo

16 MBA Programe în Studii de Management Programe executive 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii de Management
  • Programe executive
Domenii de studiu
  • Studii de Management (16)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Studii de Management Programe executive

Un Master of Business Administration poate deschide multe uși în cariera profesională. De aceea, mulți indivizi se întorc la școală pentru a obține acreditările MBA chiar și după atingerea nivelurilor de management cu angajatorii lor actuali. Absolvenții programelor de MBA învață abilități care să-și poată ridica cariera la niveluri noi.

Ce este un MBA în programele executive? Acest grad este conceput pentru a lucra profesioniști care doresc să-și consolideze fundația lor de afaceri și să se poziționeze pentru poziții de conducere. Prin combinarea activităților de curs și a activităților practice, elevii pot dezvolta abilități pe care le pot utiliza imediat în cadrul organizațiilor lor. Elevii se pot aștepta la cursuri pentru a acoperi principiile avansate în subiecte ce țin de management, administrație, finanțe și marketing.

MBA în programele Executive sunt în general bine cunoscuți în tehnicile de management al afacerilor. Cu toate acestea, cu abilitățile financiare, de conducere și organizatorice dobândite în timpul acestui program, absolvenții pot gestiona mai bine finanțele lor personale și să devină lideri în comunitățile lor, fiind, de asemenea, posibilitatea de a se poziționa ca gânditori strategice pentru organizațiile lor.

Costul programului va depinde de instituție și de programele pe care le oferă. Studenții potențiali trebuie să se asigure că investighează toate opțiunile posibile înainte de a lua o decizie finală.

Câștigarea unui MBA în programele executive poate pregăti studenții pentru a reuși într-o varietate de roluri de la conducerea executivă a marilor corporații la posturile de conducere din cadrul organizațiilor non-profit. În mod specific, absolvenții acestor programe se pot termina în funcții de director financiar, președinte de operațiuni, director general și director executiv. Absolvenții cu acest grad pot avea mai multe oportunități pentru funcțiile de conducere superioare și salariile de top.

Programele MBA sunt oferite în întreaga lume. Clasele pot fi disponibile online și în campus, și în funcție de programul dvs. și puteți alege chiar și un program cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.