Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Qatar 2023

5 MBA Programe în Qatar 2023

Prezentare generală

Ia MBA în Qatar şi a primi o înaltă calitate a educaţiei într-o ţară cu o economie în creştere rapidă, care pot forma de afaceri în întreaga regiunea Golfului. Qatar este setarea standard pentru învăţământul superior în Orientul Mijlociu. Deveni o parte din acest lucru cu un MBA in Qatar. Un MBA în Qatar este o oportunitate interesanta de a dezvolta aptitudinile de afaceri necesare pentru a intra într-o piaţă competitivă ca un profesionist de afaceri.

Ca o parte a unui MBA in Qatar, veţi învăţa despre cum să aplice teoria de afaceri şi metodele de a practica, responsabilitatea socială corporativă, învăţa abilităţile necesare pentru a fi un lider de afaceri eficient, şi să utilizeze cunoştinţele şi aptitudinile pentru afaceri de luare a deciziilor în piaţa globală. Un MBA în Qatar vă va oferi o bază solidă de afaceri în domenii precum finanţe, managementul tehnologiei informaţiei, şi de marketing, şi va deschide porţile pentru mai multe oportunităţi de afaceri.

Daca doriti sa stiti mai multe despre opţiunile de MBA în Qatar, a se vedea mai jos si poate vei gasi programul care se potriveşte perfect pentru tine. Lansaţi-vă căutarea imediat!

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Qatar
Domenii de studiu
  • Asistență medicală
  • Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu