Keystone logo

19 MBA Programe în Republica Cehă pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)
  • Asistență medicală (1)
  • Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Republica Cehă

Republica Cehă are o lungă tradiţie de programe excelente de învăţământ superior care sunt deţinute în ceea ce priveşte ridicat. Republica Cehă are o istorie îndelungată şi bogată, este plin de cultură, şi este un loc interesant pentru ca elevii să crească profesional şi personal. Un MBA în Republica Cehă poate duce la oportunităţi de carieră interesante în întreaga Europă.

Există o serie de opţiuni pentru mulţi studenţi internaţionali care caută un MBA în Republica Cehă, inclusiv de specializare în domenii precum finanţe, management, marketing, si management de proiect. În plus, elevii de MBA în Cehă Republica programe va obţine o înţelegere puternică a principiilor fundamentale de afaceri în marketing, leadership, etica, de contabilitate, şi de tehnologia informaţiei. MBA în Republica Cehă elevii vor folosi cunoştinţele pe care le câştig la cursuri pentru a aplica la teorie la practică în abordarea problemelor din lumea reală în afaceri.

Pentru a afla mai multe despre un MBA în Republica Cehă, derulaţi prin opţiunile de mai jos şi puteţi găsi programul pentru tine!