Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 17 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Republica Cehă 2023

17 MBA Programe în Republica Cehă 2023

overview

Republica Cehă are o lungă tradiţie de programe excelente de învăţământ superior care sunt deţinute în ceea ce priveşte ridicat. Republica Cehă are o istorie îndelungată şi bogată, este plin de cultură, şi este un loc interesant pentru ca elevii să crească profesional şi personal. Un MBA în Republica Cehă poate duce la oportunităţi de carieră interesante în întreaga Europă.

Există o serie de opţiuni pentru mulţi studenţi internaţionali care caută un MBA în Republica Cehă, inclusiv de specializare în domenii precum finanţe, management, marketing, si management de proiect. În plus, elevii de MBA în Cehă Republica programe va obţine o înţelegere puternică a principiilor fundamentale de afaceri în marketing, leadership, etica, de contabilitate, şi de tehnologia informaţiei. MBA în Republica Cehă elevii vor folosi cunoştinţele pe care le câştig la cursuri pentru a aplica la teorie la practică în abordarea problemelor din lumea reală în afaceri.

Pentru a afla mai multe despre un MBA în Republica Cehă, derulaţi prin opţiunile de mai jos şi puteţi găsi programul pentru tine!

read_more

filters

  • MBA
fields_of_study
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format