Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Masterate în în Administrarea Afacerilor (MBA) Programe în Responsabilitate socială corporativă 2023/2024

2 MBA Programe în Responsabilitate socială corporativă 2023/2024

Prezentare generală

CSR, sau Responsabilitatea Socială Corporativă, se referă la disciplina afacerilor şi corporaţiilor care se comportă într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, conformându-se legilor, eticii şi normelor internaţionale. Ţelurile CSR sunt de a elimina daunele asupra comunităţilor şi mediului în procesul conducerii afacerilor şi de a încuraja afacerile şi corporaţiile să facă doar contribuţii pozitive societăţii. CSR este un domeniu în curs de dezvoltare, iar un MBA în CSR îi poate pune pe studenţi pe drumul unei cariere promiţătoare.

Cu un MBA în CSR studenţii vor învăţa fundamentele afacerilor precum marketing, management, finanţe, IT şi dreptul afacerilor şi vor pune accentul pe studii despre afaceri responsabile din punct de vedere social. Studenţii la un program MBA în CSR vor deveni gânditori inovativi în CSR prin examinarea problemelor sociale, etice şi de mediu pe care afacerile şi corporaţiile trebuie să le gestioneze. Studenţii care urmează un MBA în CSR vor învăţa să gândească strategic şi critic despre probleme de CSR, dar şi să facă faţă acestor probleme.

CSR este un domeniu de lucru profitabil dar şi solicitant. Dacă doreşti o carieră care să te ajute să faci o diferenţă, atunci un MBA în CSR poate fi educaţia ideală pentru tine. Află aruncând o privire la opţiunile de mai jos!

Citeste mai mult

Filtre

 • MBA
 • Studii de afaceri
 • Responsabilitate socială corporativă
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu