Keystone logo

Filtre

 • MBA
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de administrație
 • Resurse umane
Domenii de studiu
 • Studii de administrație (17)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

17 MBA Programe în Resurse umane în Statele Unite ale Americii pentru 2024

  MBA Programe în Resurse umane

  Acest program este destinat profesioniștilor care au deja experiență în Resurse Umane și care doresc să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele. Un MBA în Resurse Umane în SUA îți va oferi atât baze teoretice cât și experiență din afaceri pe care o poți pune în practică imediat. Studenții vor învăța să înțeleagă și să analizeze diferite culturi organizatorice, să identifice și să interpreteze informații, să comunice într-un mod persuasiv și coerent, să rezolve probleme și să ia decizii competente.

  Unele cursuri oferite la MBA în Resurse Umane pot include management, comunicare managerială, antrenament pentru adulți, comportament organizatoric sau gestionarea conflictului. Dar studenții au mereu posibilitatea de a face alegeri și de a se concentra pe domeniul lor favorit. Cu un MBA în Resurse Umane în SUA vei obține abilitățile de conducere necesare pentru a deveni un manager eficace și vei putea evalua și gestiona nevoile de Resurse Umane dintr-o companie.

  Dacă ți se pare interesant, nu ezita și aplică pentru un MBA în Resurse Umane în SUA! Aruncă o privire la opțiunile de mai jos și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!