Keystone logo

1 MBA Programe în Studii de Management Retail management 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Studii de Management
 • Retail management
Domenii de studiu
 • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular locations

  MBA Programe în Studii de Management Retail management

  Industria de retail este în continuă creştere, creând o cerere mare pentru profesionişti competenţi şi calificaţi. Un program de Retail Management MBA este conceput pentru persoanele fizice care doresc să avanseze nu numai în industria de retail, dar cei care doresc o carieră în bunuri de consum şi servicii, deoarece acestea sunt, de asemenea, afectate de acţiunile companiilor de retail.

  Programele de MBA de vânzare cu amănuntul de administraţie examinează nu numai fundamentele de bază de afaceri de management, marketing, contabilitate, şi de comunicare, dar, de asemenea, subiecte interesante ale culturii de consum, marketing strategic, comportamentul consumatorului, activităţi internaţionale, etică, tehnologie, precum şi problemele sociale legate de cu amănuntul industria. Există programe de MBA de vânzare cu amănuntul de administraţie de pe tot globul în cazul în care elevii pot primi o educaţie de top-notch de la facultate cu experienţă.

  În cazul în care o diplomă de Retail Management MBA suna interesant pentru tine, apoi să ia o privire de mai jos pentru a afla mai multe despre domeniul si optiunile tale!