Keystone logo

21 MBA Programe în Studii de afaceri Strategie 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii de afaceri
  • Strategie
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (21)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Studii de afaceri Strategie

Un Master în Business Administration este una dintre cele mai populare de grade avansate disponibile pentru studenți pentru a urmări azi. Cu acest grad, ei pot obține locuri de muncă mai bine plătite și să aibă calificările necesare pentru a lucra în economia de astăzi în schimbare. Din moment ce un MBA este atât de vitală pentru multe cariere, există programe specializate disponibile, care să permită studenților pentru a regla fin cunoștințele lor și de a promova oportunitățile de carieră.

Un MBA în Strategia este unul dintre programele specializate disponibile pentru studenții de azi. Dacă vă întrebați, "Ce este un MBA în Strategie?", Puteți afla mai multe de cercetarea diferitelor programe disponibile. Unele sunt on-line, iar altele sunt programe internaționale. Cele mai multe dintre ele se concentreze pe predarea fundamentale care elevii învață în clasele lor de MBA, dar există un accent pe strategie. O mare parte din cursuri implică o abordare trans-disciplinare pentru a învăța cum să rezolve problemele de afaceri.Elevii de lucru pe studii de caz, proiecte de lumea reală, și posibile proiecte de echipa.

Odată ce un student de absolvenți cu o educație în strategie, vor fi echipate cu abilități și cunoștințe care sunt evaluate în forța de muncă. Cursuri lor îi va ajuta să învețe cum să răspundă la oportunitățile și amenințările din mediul de afaceri. Acest lucru le va permite să fie un atu pentru companiile din întreaga lume, și a le ajuta să continue cariera lor.

Deși este în primul rând important să înțelegem răspunsurile la întrebarea, "Ce este un MBA în strategie?", Este de asemenea important să se recunoască costurile asociate cu educația. Deoarece există mai multe programe de MBA, costurile variază între școli. Cele mai consideră a fi în valoare de investiții.

Studenții care au absolvit de la programele de MBA de strategie lucrează adesea în poziții de nivel înalt de la companiile lor. Ele sunt, de obicei, directori sau de management superior.

Dacă sunteți interesat în urmărirea un grad mai avansat în acest domeniu, ar trebui să se aplice on-line. Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.